Alta Badia – priznano smučarsko središče


Ljudje smo bitja, ki si ves čas želimo oddiha in sprostitve in to nekje, kjer nam že sama narava s prelepim okoljem ponudi toliko lepega, da se lahko napolnimo z energijo. Na svetu je veliko takih krajev, ki ponujajo naravo kot se šika in ni nam potrebno iti kam daleč, da naletimo nanje. Vam je ime Sella Ronda kaj znano? Če ste poznavalci večjih smučarskih središč, potem vsekakor, kajneda? Pa veste, kaj je Alta Badia?

Alta Badia je nadvse priljubljeno in priznano smučarsko središče, ki ponuja odlično smuko ter prelepe razglede na vrhove Dolomitov. Ljudje to smučarsko središče vzljubijo, ker ima izjemno raznolike proge, obenem pa je tam toliko smučarskih užitkov, da jim kar ni konca. Tudi za deskarje je posebej poskrbljeno, saj ima Alta Badia tudi t. i. snežne parke, ki so namenjeni prav njim. Za piko na i pa so tam še izjemne tekaške ter tudi sankaške proge. Prav za vse vrste ljudi je poskrbljeno, kajneda?

Hoteli na tem območju si vrhunsko opremljeni, prav tako tudi apartmaji. Skoraj vsa prenočišča namreč ponujajo razvajanje v savni, wellnessu, jacuzziju ali bazenu ter fitnesu. Ne manjka tudi drugih zanimivih ponudb. Ne manjka pa niti izjemno prijetnih kavarn ter barov. Območje je prepojeno tudi z gurmanskim razvajanjem. Alta Badia namreč slovi tudi po odlični kulinariki, ki nas prav nikoli ne pusti lačne in razočarane.

Torej, če si svojega dopusta še nismo načrtovali, potem je najbolje, da se odločimo kar za to smučarsko središče, ki je pravzaprav mikavno v vseh letnih časih. Ni nujno, da se tja odpravimo samo pozimi. Narava je prav tako lepa poleti, jeseni ali pa spomladi. Prav vsak letni čas ima na tem območju svoj čar.

Njihova bogata ponudba, ki vključuje prečudovito naravo, je predstavljena tudi na spletni strani, kjer že lahko naredite prvi korak in si na hitro ogledate prve prizore, ki jih boste kasneje lahko videli in občudovali v živo.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *