Bb krema


Ko beremo o tem kaj vse potrebujemo za nego svoje kože, se lahko popolnoma izgubimo v poplavi stotine izdelkov in mine nas, da bi sploh kaj novega kupili in uporabili. Držimo se vode in mila in se rajši nikoli več ne lotimo branja o negi obraza. Naj vas potolažim. Ni tako hudo, marsikaterega izdelka sploh ne potrebujete (tonika in seruma recimo), marsikatero stvar pa je pametno kupili 2v 1. In ker se približuje poletje, vam priporočam, da kupite tekoči puder in sončno kremo v enem izdelku. Ta izdelek se imenuje BB krema.

Vsako jutro si je pametno umiti obraz. V kolikor imate suho kožo, vam priporočam, da si obraz zgolj splaknete z mrzlo vodo, da se prebudite in osvežite. V kolikor pa imate mastno kožo in se vam je čez noč močno zmastila, pa vam priporočam, da uporabite čistilni gel in mastno plast kožnega seruma najprej očistite. Nato naj sledi lahka vlažilna krema in čez obvezno kremo s sončnim faktorjem.

Zakaj bi vsak dan potrebovali kremo z UV faktorjem? Ker je sonce največji sovražnik mladostne in zdrave kože. Je na prvem mestu med zunanjimi dejavniki staranja. Zato morate kožo vsakodnevno zaščiti brez škodljivostjo UV žarkov. Lahko kupite sončno kremo z visokim UV faktorjem in jo nanesete pod puder, toda iz izkušenj vam povem, da to ni tako lahko kot se sliši. Tekoči pudri in sončne kreme se pogosto ne razumejo najbolje in puder se lahko zgrudi ali svaljka. Preden boste našli sončno kremo, ki vam bo ustrezala in puder, ki se bo lepo zlil z vašo kožo, bo preteklo še veliko vode.

Zato vam priporočam, da kupite BB kremo, kjer je ta problem zelo preprosto odpravljen. BB krema je poleg tega, da vsebuje pigmente in tako deluje kot puder, še krema, ki neguje vašo kožo in sončna krema, ki varuje vašo kožo pred negativnimi in škodljivimi vplivi sonca. Tako privarčujete denar, čas in živce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *