Električni radiator za kopalnico je nadvse praktičen


električni radijator za kupatilo

Samostojen električni radiator za kopalnico, ki je popolnoma neodvisen od centralnega ogrevanja, je investicija, ki je ne boste obžalovali. S tem bo namreč zagotovljeno, da vam bo med prhanjem, kopanjem in drugimi opravili, ki sodijo med osnovno skrb za higieno, prijetno toplo, ne glede na letni čas. Pogosto se namreč zgodi, da se pojavi potreba po ogrevanju posameznih prostorov tudi izven kurilne sezone, zato je dobro imeti na voljo praktične naprave, ki nam omogočajo prav to.

Vigo – nizka poraba, izjemno udobje, moderen dizajn

Odločitev za električni radiator za kopalnico znamke Vigo je še posebej pametna. Gre namreč za znamko, ki združuje idealno kombinacijo lastnosti, ki jih pričakujemo od tovrstnih naprav. Po eni strani je poskrbljeno za izjemno varčnost, a kljub nizki porabi energije je učinek takšen, da si lahko obetate optimalno udobje. Če želite še posebej navdušujočo energetsko učinkovitost, vam priporočamo, da čim pogosteje izberete funkcijo ECO, ki vam uspešno pomaga pri preprečevanju nepotrebnih energetskih izgub.

To seveda ne bo pozitivno vplivalo »zgolj« na vaš družinski proračun, ampak boste s tem prispevali svoj delež k razbremenitvi okolja. Zagotovo vas bo razveselilo tudi dejstvo, da so naprave proizvajalca Vigo, ki so zelo priročne tudi za hitro sušenje različnega perila v vseh letnih časih, ne le za ogrevanje prostorov, izjemno varne. Najvišja stopnja varnosti je zagotovljena celo ob neposredni izpostavljenosti vlagi oziroma tekočini. Za piko na i pa poskrbi estetsko dovršena oblika, ki v prostoru pričara pridih elegantne, nevpadljive modernosti.

električni radijatori Vigo - Radialight

Hitra in preprosta montaža brez večjih posegov

Kljub vsemu naštetemu še vedno niste popolnoma prepričani, ali je električni radiator za kopalnico proizvajalca Vigo zares prava izbira za vaš dom? Morda pa boste lažje sprejeli odločitev, ko izveste, da gre za naprave, za katere je značilna resnično izjemno preprosta montaža. Zanjo boste potrebovali manj kot pol ure, pri tem pa ne potrebujete pomoči mojstrov oziroma profesionalnih monterjev, ampak se lahko namestitve lotite popolnoma sami. Vse, kar potrebujete za montažo, je priloženo paketu, ki ga prejmete ob nakupu. Poseg v prostor je resnično minimalen, zaradi česar gre za naprave, ki so zelo priljubljene tudi v najemniških stanovanjih.