Električni radiatorji Glamox so učinkoviti, a obenem izjemno varčni


Ogrevanje naših domov ima nedvomno zelo velik vpliv na kakovost bivanja. Tako je pomembno, da si vzamete čas in razmislite o resnično najboljši možnosti za svoje stanovanje. Pri tem pa je vsekakor smiselno upoštevati več različnih dejavnikov. Zagotovo so za večino uporabnikov v ospredju učinkovitost, varnost in energetska varčnost.  Čeprav so seveda pomembni tudi sami stroški vzpostavitve sistema ogrevanja, pa to vendarle ne bi smelo imeti največjega vpliva na izbiro, saj je pametneje razmišljati o tem, kaj se vam najbolj  splača na dolgi rok.

Najpomembnejši razlogi, zaradi katerih so električni radiatorji Glamox odlična izbira

Električni radiatorji Glamox se lahko pohvalijo s številnimi odlikami oziroma prednostmi, če jih primerjamo z mnogimi drugimi možnostmi ogrevanja. Poskrbijo za prijetno ogrevane prostore, ob tem pa ohranjajo nizko porabo energije. To pomeni, da pomagajo pri zniževanju vaših mesečnih stroškov, hkrati pa so okolju prijazna rešitev. Odlikuje jih tudi visoka stopnja varnosti –  vgrajena je posebna zaščita, ki preprečuje pregrevanje, obenem pa so varna izbira tudi za tista gospodinjstva, v katerih bivajo majhni otroci in/ali živali. Ne nazadnje pa je tu še sodoben, moderen dizajn, ki je po eni strani preprost, minimalističen, vendar obenem izjemno eleganten.

Poiščite pravi model za različne prostore v svojem domu

Pri načrtovanju ogrevanja moramo seveda upoštevati specifike posameznih prostorov. Električni radiatorji Glamox poskrbijo, da to ne bo težava. Izbirati je namreč mogoče med različnimi močmi in drugimi lastnostmi. Tako boste lahko za vsak prostor – od spalnice do dnevne sobe pa do kopalnice – poiskali resnično najboljšo rešitev. Grelno telo, ki ga nameravamo namestiti v kopalnico, mora biti na primer odporno na vlago, ki ji je skorajda neizogibno izpostavljeno dobršen del časa.

Pametno ogrevanje s pametnimi radiatorji

Povsem za konec pa naj omenimo še, da so lahko posamezni modeli opremljeni  z WiFi termostatom. To pomeni, da bo nadzor možen kar s pomočjo vašega pametnega telefona. Uporaba bo tako še nekoliko preprostejša, lažja regulacija delovanja pa bo pomagala tudi pri zmanjševanju porabe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *