Industrijski sesalci so posebna vrsta sesalcev


Ponavadi imamo doma veliko površino, ki jo moramo vsake toliko časa generalno očistiti, sicer bi bilo naše območje res umazano in polno navlake z majhnimi mikroorganizmi, ki bi prihajali v naša dihala in s tem negativno vplivala na naše zdravje. Za tako čiščenje potrebujemo sesalce. In če je naša površina res velika, se nam splača kupiti večji sesalec. Industrijski sesalci so prva pomoč, ki rešijo prav vsako našo težavo.

Za suho in mokro sesanje

Industrijski sesalci so torej primerni za gospodinjstva, ki so velika. Dandanes jih lahko kupimo povsod in to že po zelo nizkih cenah, ponekod lahko tudi po obrokih. Včasih temu ni bilo tako, zato smo raje kupovali cenejše stroje, s katerimi smo sesali celo večnost, poleg tega pa tudi niso bili ne vem kako kvalitetni, saj smo kupili najcenejšega. Cene so bile namreč včasih previsoke, sploh če je bil določen sesalec proizvod podjetja, ki je s seboj nosil znamko vrhunske kvalitete.

Dandanes pa je povsem drugače. Tudi industrijski sesalci so postali poceni in vsa večja gospodinjstva jih imajo. Primerni so tudi za čiščenje poslovnih stavb, šol ter podobnih prostorov. Če jih ne bi bilo, potem bi porabili ogromno časa za čiščenje.

Zmogljivost sesalcev za čiščenje različnih površin

Profesionalni sesalci so v današnjem času opremljeni z zelo zmogljivimi motorji, sesalno cevjo iz zelo kakovostne plastike ter seveda jekleno zbiralno posodo. Vsi so torej zelo zmogljivi in hkrati priročni, primerni pa so tako za mokro kot tudi suho sesanje vseh možnih odpadkov na našem domu, v garažah, na delovnem mestu in še kje.

Ko so na tapeti domači globinski sesalci, ponavadi vprašamo po večih lastnostih. Zanima nas predvsem moč, napetost, velikost zbirne posode, sesalni pritisk, teža, dimenzije, dolžina teleskopske cevi, dolžina fiksne cevi, premer cevi, premer filtra, višina filtra, dolžina kabla.

Industrijski sesalci imajo ponavadi vedno garancijo in to eno leto. Če torej stroj oziroma sesalec ne deluje tako, kot bi moral, ga mirno lahko vrnemo nazaj ali pa damo v popravilo, ki je brezplačno.

Leave a Reply

Your email address will not be published.