KLORELA


Uživate meso ali pa ste »proti zagovornik?« Če ste vegeterijanec ali vegan, potem veste, da je pomembno, da se med vašimi prehranskimi dopolnili znajde tudi klorela, kajne?

Ljudje uživamo raznoliko hrano. Nekateri med nami so veliki zagovorniki uživanja mesa, medtem, ko drugi popolnoma normalno živijo brez njegovega izvora. In sedaj, ali je to prav ali ne, nismo za to pristojni in ne bomo sodili. Je pa pomembno, da če ne uživamo mesa, da poskusimo določene sestavine organizmu nuditi drugače. V mesu je kar nekaj beljakovin in železa in če nismo uživalec tega, se lahko zgodi, da nam teh primanjkuje. Kar pa tudi ni dobro seveda, saj telo potrebuje tako železo kot beljakovine za normalno opravljanje funkcije. Zato bomo to nadomestili na druge načine. Recimo z odličnimi prehranskimi dopolnili, ki bodo našemu telesu zagotovila vse kar potrebuje.

Prav tako, če ste športnik. Vemo, koliko energije je potrebno in se porabi pri športnih aktivnostih. In, da jo je nekako treba nadomestiti oziroma pospešiti proizvodnjo te. Znova so nam na voljo za to prehranska dopolnila.

Vsi vemo, da prehranska dopolnila niso nadomestilo polnovredne prehrane in prehrane v celoti ne moremo nedomestiti z njimi, lahko pa z njimi telesu zagotovimo tisto, česar mu morebiti primanjkuje. Sploh, če res ne uživamo določene hrane, se moramo zavedati, da s tem lahko ogrozimo zdravje in je lahko pomanjkanje določenih snovi za naše telo zelo slabo. Zato so nam na voljo prehranska dopolnila. In zato je prav klorela odličen vir, ki nam lahko pomaga nadomestiti vse manjkajoče snovi. Železo in tudi beljakovine.

Ljudje smo bitja, razumna bitja in se odločamo po lastni presoji. Kaj, kdaj in kako bo nekdo nekaj jedel, je seveda njegova odločitev. Bodisi si bo s tem škodoval ali telesu dobro del. Vsekakor bo tudi posledice nosil sam. Je pa dobro, da se pred vsako odločitvijo, ki lahko ima slab učinek na telo, prepričamo in poskušamo odločiti ter nadomestiti določene snovi s prehranskimi dopolnili.

Leave a Reply

Your email address will not be published.