Krema za sončenje


Sonček, ta sonček, koliko lepega in dobrega počutja nam prinese, kajne? Pa mogoče tudi opeklin, če se ustrezno ne zaščitimo. Zato je krema za sončenje obvezen del sončnega poletja in vsakega sončnega dneva.

Vsi imamo radi sonce in morje, zagorelo polt, pa ne tudi zažgano. Vemo, kako nas peče, ko se slučajno »nastavimo« soncu in si zaželimo lepe rjave barve, pa potem ugotovimo, da smo pretiravali in se morebiti celo nismo dovolj ali primerno zaščitili. Zato je naša koža opečena in smo videti kot zažgan »rakec«. Zato je krema obvezen del, najprej krema, potem sončenje in druge zanimive aktivnosti.  

Vsi se veselimo poletja in sončka, se pa veselimo tudi lepo zagorele polti. Mogoče se odločimo celo za solarij, da se ne bomo preveč svetili z zimsko belino. Ja, nič hudega. Ampak, če se odločimo za sončenje in tudi, če se morebiti ne sončimo, pa smo mu izpostavljeni, je prav tako zelo pomembno, da uporabnimo kremo za sončenje, ki bo zaščitila našo kožo, poravnala polt in resnično poskrbela za lep in zdrav zagorel videz.

Katera krema za sončenje pa je najboljša? Odgovor je tisti, da je to krema, ki zaščiti našo kožo pred močnimi in nevarnimi uv žarki. Vemo, kako znajo ti slabo vplivati na kožo in vemo, kako lahko pospešijo staranje kože. Seveda se želimo izogniti vsem možnim nepravilnostim in slabim posledicam, zato se pred nastavljanju soncu najprej namažimo z ustrezno kremo.

Včasih naš naše lastne odločitve stanejo marsičesa in takrat rečemo, da so nas drago stale. Sploh kar se tiče osebnega zdravja in razpoloženja, smo vedno v pripravljenosti zanj storiti največ kar lahko. In se seveda izogniti različnim slabim vplivom in dejavnikom. Vsi pa vemo, kako zelo nevarno zna biti sonce, četudi je tako prijetno toplo. In zato so nam na voljo različne kozmetične kreme za sončenje, ki bodo odlično in učinkovito zaščitile našo kožo pred navarnimi sončnimi žarki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *