Lasersko beljenje zob Sekulić je opravljeno izredno strokovno 


Lasersko beljenje zob

Lasersko beljenje zob Sekulić odlično poskrbi za vaš nasmeh. Svojega dela se lotevajo izredno strokovno ter profesionalno in poskrbijo za odličen rezultat. Pri tem namreč uporabljajo najnovejšo tehnologijo, ki je varna za uporabo, saj je belilo ustrezno in skrbno izbrano, ne povzroča nobenih bolečin ali kakršnih koli poškodb in poskrbi za dolgotrajni učinek, s katerim boste gotovo zadovoljni, saj bodo vaši zobje beli, vaš nasmeh pa veliko lepši. 

Laser in belilo poskrbita za bleščeč nasmeh 

Zobje z leti postajajo vedno manj beli. Sklenina postaja nekoliko sivkasta ali rumenkasta že samo zaradi staranja, ob enem pa se lahko tudi obarva. Za to poskrbijo različni dejavniki, kot so kajenje cigaret, uživanje določene hrane, pijače (recimo kave) ali zdravil ipd. Lasersko beljenje zob Sekulić vam povrne naravno barvo vaše sklenine. Ker se pri takšnem postopku uporablja belilo, je zelo pomembno, da je opravljen strokovno. Belilo v preveliki koncentraciji ali preveliki količini namreč lahko poškoduje tako zobe kot dlesni, zato ima zobozdravnik edini dovolj strokovnega znanja, da lahko varno opravi takšen postopek, pri čemer pa se mora tudi natančno držati predpisane metode. 

Profesionalno izveden postopek z odličnimi rezultati 

odstranjevanje zobnega kamna

Če imate nekoliko porumenele zobe in vas to moti, potem je dobro vedeti, da je takšno težavo možno danes s sodobnimi metodami dokaj hitro odpraviti na enostaven način. Enako velja v primeru, če je vaša zobna sklenina nekoliko posivela ali pa imate na zobeh znake zabarvanosti od kajenja, kave, zdravil ali iz drugih razlogov. V vsakem primeru je možno vašim zobem pomagati in jih pobeliti. V ta namen obstaja sicer več metod, a najbolj priporočljiva, varna in uspešna je metoda, pri kateri se uporablja laser. V primeru, da razmišljate o tem, da bi si dali pobeliti zobe, zato v ta namen izberite postopek z laserjem, ki pa ga mora izvesti strokovno usposobljen zobozdravnik. Le tako bo postopek lahko varno izveden in bodo rezultati takšni, kot si želite. 

Lasersko beljenje zob Sekulić poskrbi za zelo dobre rezultate. Z njim lahko poskrbite za to: 

  • da bodo vaši zobje postali veliko bolj beli in da se bo ta belina ohranila kar nekaj časa, 
  • da boste bolj zadovoljni z barvo vaše zobne sklenine, 
  • da boste iz zob odstranili morebitno obarvanost, 
  • da boste imeli lep, bel in bleščeč nasmeh, 
  • da boste postali bolj samozavestni in zadovoljni s svojim videzom.