Mehano je priljubljena slovenska znamka


Tudi Slovenci se lahko pohvalimo z izjemno kvalitetnimi znamkami, ki so močno uveljavljene na trgu. Med njimi je zagotovo tudi znamka Mehano. Njihove izdelke odlikuje predvsem varnost, visoka uporabnost, vrednost in spodbujanje otroške ustvarjalnosti. Za tovrstno znamko ter njene proizvajalce je značilno, da neprestano razvijajo ter tudi dopolnjujejo svoje izdelke ter jih dodajajo nove in tudi inovativne funkcije. Izboljšujejo pa tudi proizvodne procese in postopke nadzora kakovosti. Na trgu so prisotni že več kot pol stoletja. Njihov cilj je doseči najvišjo možno kakovost izobraževalnih igrač ter tudi zagotoviti nasmeh vseh otrok sveta.

Mehano tudi na spletnih policah

Mehano se dobro prodaja. V zadnjem času pa je priljubljena tudi njena prodaja preko spleta. Različne spletne trgovine znamko Mehano vključujejo v svojo že tako bogato ponudbo. Zavedajo se, da so njeni izdelki izjemno kvalitetni, poceni in da po njej radi posegajo ljudje. Tudi spletna trgovina Bimbo.si si je znamko Mehano vzela za svojo. Tako lahko preko njene spletne strani kupimo različne otroške igrače, ki pripomorejo k temu, da je naš otrok srečen, obenem pa tudi izjemno kreativen.

Mehano in njegova hitra lokomotiva

Na spletnih policah kar mrgoli izdelkov znamke Mehano. Izjemno priljubljena igrača te znamke je tudi tako imenovana hitra lokomotiva, ki jo obožujejo skorajda vsi otroci, ne glede na spol ter zahtevnost. Prodaja se v različnih barvah, vsebuje pa elektromotor in tudi sprednjo luč, kar še posebej navdušuje naše malčke. Deluje na baterije, ki jih dobite poleg ob nakupu.

 Učenje je igra

Mehano je znamka, ki je znana tudi po tem, da svoje igrače naredi tako, da se otrok lahko z njimi tudi nauči izjemno koristnih stvari. Pri tem lahko izpostavimo igračo oziroma komplet, ki se imenuje Didaktika Mehano fizika. Tovrstni izdelek je primeren za otroke, ki so starejši od osmih let. Izdelek je enostaven za uporabo in hkrati izjemno poučen. Komplet vsebuje različne didaktične pripomočke ter tudi knjižico z navodili in idejami za poskuse. Gre za zabavno miselno igro, s katero lahko z več poskusi odkrivamo osnovne zakonitosti mehanike, tekočin, plinov, kroženja ter nihanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *