Olje pegastega badlja za čiščenje telesa


Čiščenje telesa, detoksikacija oziroma razstrupljanje, je vrsta preventivne zdravstvene terapije, ki se je lahko lotimo povsem sami, z njo pa temeljito poskrbimo za svoje telo in mu pomagamo k boljšemu zdravju. Olje pegastega badlja,ki je pri razstrupljanju izjemno priljubljeno, saj je dokazano, da ima neverjetno pozitivne učinke, se uporablja predvsem za čiščenje jeter in odpravljanje njihove zamaščenosti. Olje pegastega badlja uporablja marsikdo, ki se trudi za preventivo, se že sooča z neprijetnimi zdravstvenimi simptomi, ali pa si želi tudi izgubiti kakšen kilogram. Zakaj? Ker je dobro delovanje jeter, ki veljajo za naš kemijski laboratorij in hkrati čistilno napravo, eden od predpogojev za pravilno delovanje najrazličnejših procesov v telesu.

Komu se priporoča olje pegastega badlja? Zanj se pogosto odločijo tisti, ki si želijo izgubiti odvečno telesno težo, še zlasti pa odpraviti trebuh oziroma maščovje, ki se nabira okoli pasu, saj je dokazano, da tega povzroča zamaščenost notranjih organov, zaradi česar ti ne delujejo spolno paro. Prav tako se za olje pegastega badlja pogosto odločijo ljudje, ki imajo težavo s holesterolom in trigliceridi – olje pegastega badlja je zdravo in očiščevalno ter se odlično kombinira na primer s čajem iz artičoke in omega maščobnimi kislinami, s katerimi si pomagamo znižati holesterol in trigliceride v krvi. Prav tako pa je olje pegastega badlja koristno tudi takrat, ko že imamo zdravstvene težave z jetri ali trebušno slinavko in se moramo zaradi tega držati stroge diete oziroma si tudi pomagati z zdravili.

Olje pegastega badlja, ki ga dobite tako v tekočini kot polnjenega v mehke kapsule, velja zadnja leta za eno najboljših učinkovin v boju z zamaščenostjo jeter in v najrazličnejših terapijah, ki vključujejo razstrupljanje telesa, zato po njem posegajo ne le običajni ljudje ali bolniki, temveč tudi športniki oziroma vsi pristaši zdravega duha v zdravem telesu – sicer pa ne gre za noben novodoben izum, kajti olje pegastega badlja so uporabljale že stare civilizacije, ki so poznale njegov zdravilni učinek še preden nam je sodobna farmacija postregla s sintetičnimi sredstvi za zniževanje holesterola ter maščob.

Leave a Reply

Your email address will not be published.