PCR testiranje brez naročanja 


Potrebujete PCR testiranje zaradi potovanja, zaradi prekinitve izolacije ali zaradi kakšnega drugega razloga? Če bi bili radi hitro na vrsti, potem vas bo razveselila novica, da obstajajo tudi testna mestna, kjer ste na vrsti takoj, ko pridete tja, in kjer se vam pred tem ni treba naročiti. Katero testno mesto to omogoča in kako hitro je možno dobiti rezultate oziroma potrdilo? Predvsem pa: koliko boste plačali za to in kje je možno do potrdila priti čim ceneje? 

Na vrsti takoj – brez čakanja 

PCR testiranje vam je na voljo na tako imenovanih covid testnih mestih ali točkah. Vendar, pozor – ne na vseh. Nekatera takšna mesta ponujajo zgolj hitre teste (HAGT oziroma antigenski testi), zato je zelo pomembno izbrati ustrezno testno mesto. Pri tem pa je dobro vedeti tudi to, da se je na nekaterih takšnih mestih treba naročiti, na drugih pa to ni potrebno. Če bi radi rezultat testa izvedeli čim prej, potem se vam gotovo splača izbrati takšno testno točko, ki omogoča, da boste na vrsti čim prej oziroma takoj, in to brez čakanja. 

Kje se nahajajo lokacije za PCR testiranje? 

test-ljubljana.com

Katere lokacije za PCR testiranje so na razpolago v Ljubljani in katere med temi omogočajo opravljanje testa brez predhodnega naročanja? Najlažje boste omenjene lokacije našli s pomočjo spletne strani test-ljubljana.com. Na omenjeni spletni strani boste izvedeli: 

  • kje se nahajajo lokacije za PCR testiranje brez naročanja, 
  • da tam lahko tudi brezplačno parkirate, 
  • ob katerih dnevih in urah se lahko testirate, 
  • da lahko test opravite tudi ob sobotah in nedeljah, 
  • koliko stane takšen test in kako poteka, 
  • katere dokumente morate prinesti s seboj, 
  • kako hitro bo vzorec oddan v laboratorij in koliko časa traja, da dobite rezultat, 
  • v kakšni obliki boste dobili rezultat oziroma izvid (sms sporočilo, boste dokument prejeli v zVEM ali morda po elektronski pošti, boste prejeli tudi digitalno covid EU potrdilo). 

Torej se vam v primeru, da vas zanima, kam oditi na PCR testiranje, gotovo splača pogledati na omenjeno spletno stran, kjer boste našli vse potrebne informacije o tem, kar vas zanima, saj je na strani navedeno prav vse, kar morate vedeti v takšnem primeru. V primeru dodatnih vprašanj pa boste na strani lahko našli tudi telefonsko številko in vse ostale kontaktne podatke podjetja, ki izvaja teste, tako da jih vedno lahko pokličete in tako dobite vse odgovore.