Potiskan lepilni trak z logom vašega podjetja


potiskan lepilni trak

Bi radi imeli potiskan lepilni trak za pakiranje? Ste razmišljali o tem, da bi bilo pametno, če bi tega krasil logotip vašega podjetja? Gre za zelo dobro idejo, ki se jo poslužuje veliko podjetij, saj je na tak način možno enostavno in poceni označiti vašo embalažo in pakete, hkrati pa poskrbeti tudi za nekoliko reklame za vaše podjetje. Če je trak lično oblikovan, pa bo tako zapakirana embalaža tudi videti lepše, kar je še dodaten plus, zaradi katerega se splača odločiti za potisk. Če k temu dodamo še ugodno ceno, pa res ni več razloga, zakaj ne bi naročili takšnega traku.

Kje naročiti tisk?

Najbolje pri vsem tem pa je, da vam ni treba posebej iskati tiskarja za tisk, ampak lahko naročite kar potiskan lepilni trak. Specializirane trgovine s pripomočki za pakiranje namreč omogočajo tudi možnost, da lahko pri njih naročite trak, na katerega bodo natisnili motiv po vaši izbiri. Vse, kar morate storiti, je, da izberete ustrezen trak ter ob naročilu predložite še izbrani motiv – na primer vaš logotip – za potisk. Namesto navadnega, enobarvnega traku boste tako domov prejeli potiskan lepilni trak, ki ga bo krasil logotip vašega podjetja.

Kakšne so možnosti tiska?

različni lepilni trakovi

Pred izbiro se je pametno pozanimati o možnostih tiska – običajno namreč pri tem veljajo nekatere omejitve o tem, koliko barv se lahko uporabi. Če želite še dodatno barvo, lahko izkoristite barvni odtenek samega traku, ki je običajno dobavljiv v različnih barvnih kombinacijah. Prav zaradi tega pred izbiro velja razmisliti, kateri barvni odtenek podlage bi bil za vas najbolj ustrezen oziroma bi se najlepše podal k logotipu vašega podjetja.

Vsekakor pa poleg logotipa lahko izberete tudi kakšen drug motiv, saj imate pri tem popolnoma proste roke. Po želji lahko izberete tudi več barv traku ali trakove z različnimi motivi, ki jih nato uporabljate za različne namene in tako že na zunaj označite embalažo z njimi. Najboljša stvar pri vsem tem pa je, da je cena za potiskan lepilni trak zelo ugodna in da zanj ne boste dali dosti več kot za takšnega brez potiska. To pa je še en razlog več, zakaj se vam to možnost vsekakor splača izkoristiti.