Sygic Android navigacijske naprave


Danes se brez navigacijske naprave ne upamo več podati na daljšo pot. Ne le, da nam pomagajo, da vedno prispemo na želeni naslov, temveč se z njihovo pomočjo do tja tudi pripeljemo brez težav. Poiščejo nam najbolj primerno pot, nas obvestijo o trajanju poti, o delih na cesti, o omejitvah hitrosti, o restavracijah, v katerih se lahko ob poti ustavimo, o bencinskih črpalkah in še o marsičem.

Za navigacijo po tujih velikih mestih so še bolj nepogrešljive – v njih se je pogosto težko znajti, stara orientacija po zemljevidu pa je pogosto nesmiselna, saj v tiskani zemljevid niso vnesene spremembe in novosti.

Če potrebujete navigacijsko napravo, je izbire kar nekaj, v zadnjih letih pa so zelo priljubljene tiste, ki delujejo kar na pametnih telefonih. Ena takšnih je Sygic Android, ki je natančna in izjemno enostavna za uporabo.

Kaj omogoča Sygic Android?

Navigacijska naprava Sygic Android je v bistvu navigacija, ki se skriva na vašem pametnem telefonu. Nobene potrebe ni, da bi za pot uporabljali še eno dodatno napravo, ko pa vsi vemo, da so mobilni telefoni danes pravi mali računalniki, ki nam lahko pomagajo pri množici reči. Sygic Android je najnovejša navigacija, ki se lahko uporablja na prav vseh pametnih telefonih, ki za delovanje uporabljajo opremo Android.

Kakšne funkcije nudi navigacija Sygic Android? Prav takšne kot ostale navigacijske naprave in še več! Zanjo so značilni:

  • Realističen 3D pogled, ki predstavlja stavbe, pokrajine, parke, hribe in doline … Tridimenzionalni prikaz je izjemno praktičen, saj si z njim pot veliko lažje predstavljamo v naravi. To je praktično tudi takrat, kadar se želimo z njo seznaniti že vnaprej, torej preden se odpeljemo od doma. Na takšen način se lahko na pot izjemno dobro pripravimo in boljše načrtujemo postanke zaradi razglednih točk in podobno.
  • Dinamično razvrščanje, ki mu tudi 5-pasovnice ob največjih evropskih mestih niso nobena težava. Pravočasno boste opozorjeni, da je potrebno zamenjati vozni pas, tako da to niti v gneči ob največjem prometu ne bo problem.
  • Sygic Android vas sproti opozarja o spremembah hitrosti oziroma omejitvah, pri čemer upošteva tako stalne omejitve kot začasne in premične, na primer zaradi del na cesti. Na takšen način boste lahko vedno vozili po pravilih in se tako izognili neljubim prometnim kaznim za prekoračitev hitrosti.
  • Vodič po mestih, ki ga ponuja Sygic Android, vam bo pomagal brez težav najti hotele, restavracije, trgovine, nočne klube in podobno.
  • Potovalni dnevnik bo beležil vaše poti, razdalje, hitrosti, višinsko razliko…

Sygic Android vključuje zemljevide za 44 evropskih držav. Izgovorov, da ne bi šli na pot, torej gotovo ni več.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *