Tekalna steza Horizon Elite T9


Izmed vseh tekalnih stez Horizon, ima tekalna steza Horizon Elite T9 najboljšo kakovost in je tako tudi najdražja. To pomeni, da bo zagotovo ustrezala vsem resnim tekačem, ki iščejo odlično napravo. Glede na svoje lastnosti ta naprava znatno izstopa med drugimi Horizonovimi napravami.
Ponaša se z velikim zaslonom, več programi treniranja, ViaFit kompatibilnostjo in izjemnim udobjem

Kakšne so lastnosti tekalne steze Horizon Elite T9?

Motor
Močan motor je ključnega pomena, ko govorimo o učinkovitosti tekalne steze. Opremljena je z 2.75 CHP motorjem, ki ustreza povprečni intenzivnosti vadbe. Deluje gladko in podpira hitrost do 12 MPH. Tekači, ki želijo opravljati bolj intenzivne vadbe morajo morda poiskati močnejši motor, ki omogoča daljše treninge. Poleg tega ima Horizonov motor doživljenjsko garancijo na popravila in vzdrževanje.

Kapaciteta teže uporabnika
Kapaciteta teže te tekalne steze je priročna za večino njenih uporabnikov. Ponaša se z limitom 150 kilogramov, kar se enači s kapaciteto večine tekalnih stez, ki jih lahko najdete v trgovinah. Vendar, če ste težji od 150 kg, ne skrbite! Na trgu obstajajo naprave z večjo kapaciteto teže.

Udobno blaženje
Vrsta udobja, ki ga občutite med vadbo je vedno ključna točka pri določitvi produktivnosti vašega treninga. Naprava je zasnovana z odzivnim sistemom blaženja, ki vaša stopala, boke in sklepe med treningom ohranja v ugodnem položaju. Blaženje nudi 3 stopenjsko stabilnost na tekalni gredi, ki pomeni maksimalno varnost in udobje med tekom. S to lastnostjo zapravljanje gore denarja na ekskluzivnih tekaških čevljih ni potrebno, saj sama steza učinkovito vsrkava šok.
Hitrost
Iščete tekalno stezo, ki vam pri vzdržljivostnih tekih ne postavlja omejitev? Ta tekalna steza je potem za vas idealna. Čeprav ni opremljena z največjo možno hitrostjo teka, pa omogoča pospeševanje do 12 MPH. To je ena izmed najvišjih hitrosti za tek. Lahko boste dosegli svoje tekaške cilje in okrepili svoje telo. Najmanjša možna hitrost je 0.5 mph.

Leave a Reply

Your email address will not be published.