Učinkovite rešitve za odvodnjavanje meteornih voda 


hauraton.si - izdelki za odvodnjavanje

Sistemi za nizko gradnjo, sistemi za okolico, sistemi za vodo in sistemi za šport so štiri glavne skupine izdelkov, ki jih izdeluje nemški proizvajalec Hauraton. Ponujajo torej številne sisteme, ki so prilagojeni različnim namenom uporabe, zato so na določeni površini lahko še bolj učinkoviti. Zaradi tega gre za izredno kakovostne rešitve za odvodnjavanjih meteornih voda, ki se odlično obnesejo v praksi. 

Uporabnost in praktičnost 

Rešitve za odvodnjavanje meteornih voda, ki jim lahko najdete v proizvodnem in prodajnem programu podjetja Hauraton, so izjemno praktične. So enostavne za vgradnjo in omogočajo nemoteno uporabo dolgo let. Ne glede na to, kakšen sistem potrebujete, se vam zaradi tega splača izbrati prav izdelke tega nemškega proizvajalca, saj so ti izjemno kakovostni, uporabni, praktični in tudi nadvse zmogljivi. 

Rešitve za odvodnjavanje meteornih voda – poiščite primeren sistem za svoje potrebe! 

kanaleta za odvodnjavanje Hauraton

Kot rečeno, obstaja več sistemov, med katerimi lahko izbirate. Zaradi tega je pomembno, da rešitve za odvodnjavanje meteornih voda vedno izberete glede na prej izdelan hidravlični izračun in glede na to: 

  • za kakšno vrsto površine gre, 
  • kakšna je namembnost površine, 
  • ali je neka površina povozna, 
  • kako je površina obremenjena, 
  • kakšne so druge lastnosti površine, 
  • ali so pomembne tudi estetske zahteve ipd. 

Pri izbiri in načrtovanju ustreznega sistema je pametno poiskati pomoč projektanta, ki je tisti strokovnjak, ki bo za vas preveril potrebe in zahteve po odvodu vode z določene površine, naredil hidravlični izračun in predvidel, kako zmogljiv sistem bi bilo na neko površino treba vgraditi. Pomagal vam bo tudi s strokovnimi nasveti glede izbire najbolj primernega sistema za vaše potrebe, ki bi se na določeni površini najbolje obnesel.

Poleg tega pa lahko strokovne nasvete glede izbire takšnih sistemov dobite tudi na spletni strani www.hauraton.si, kjer so podrobno predstavljeni različni sistemi in njihove značilnosti. Na strani so vam na razpolago tudi katalogi z dodatno predstavitvijo izdelkov, v primeru kakršnih koli vprašanj o njih pa lahko omenjeno podjetje tudi kontaktirate in tako dobite informacije o nekem izdelku ali sistemu iz prve roke – podružnico imajo namreč tudi v Sloveniji.