Veganska kozmetika odlične kakovosti


Essentiq je odlična slovenska blagovna znamka različnih kozmetičnih izdelkov za nego kože, las in drugih delov telesa. Njihova glavna prednost je, da prav vsi izdelki temeljijo na naravnih organskih izvlečkih različnih rastlin, zaradi česa so zelo prijazni do kože. Njihovi čistilni geli, naravni pilingi, kreme, serumi in losjoni pa so prijazni ne le do kože, ampak tudi do okolja in živali. To je torej veganska kozmetika, ki je naravna in ima blagodejen vpliv, zato je zelo primerna za nego vseh vrst kože, las, obraza itd.

Za lepšo kožo in lase

Veganska kozmetika lahko prav tako kot neveganska poskrbi za čudovito kožo in lase. Edina razlika je v tem, da veganska kozmetika ne vsebuje določenih sestavin živalskega porekla, ki jih proizvajalci največkrat ne uporabljajo zaradi njihove učinkovitosti, ampak zaradi njihove nižje cene. Kakovostne rastlinske sestavine so namreč velikokrat dražje, zato kozmetična industrija išče različne cenejše nadomestke zanje.

S kakovostnimi rastlinskimi izvlečki sicer lahko učinkovito poskrbimo za lepšo kožo ali lase, saj se podobne sestavine že tisočletja uporabljajo kot tradicionalno sredstvo za negovanje. Gre torej za sestavine, ki prihajajo iz zakladnice modrosti starejših generacij in iz zakladnice narave, zato so resnično najboljša izbira za vse, saj resnično delujejo, še posebej pa so primerne za vse tiste, ki jim je mar za naravo, okolje in živali.

Vsi kozmetični izdelki na enem mesu

Vse, kar potrebujete za nego, lahko dobite na spletni strani Essentiq.si, ki vam ponuja široko paleto različnih kakovostnih izdelkov. Na voljo so torej različni pilingi, čistilci, šamponi, serumi in različne kreme ter še marsikaj drugega. Zraven vsakega izdelka je tudi njegov podroben opis z vsemi dodatnimi informacijami in sestavinami, ki jih vsebuje. Tako boste najbolje obveščeni o tem, kaj vse je v posameznem izdelku in kakšne učinke ima. Sestava vas bo gotovo prepričala, da gre za izdelke, ki jih je vredno uporabljati. Ko boste izdelke enkrat preizkusili, pa vas bodo s svojo veliko učinkovitostjo, prijetnim vonjem in blagodejnimi učinki prepričali še veliko bolj.

Leave a Reply

Your email address will not be published.