Avtokleparstvo Ljubljana in cenitev škode


Ste imeli nesrečo in potrebujete cenitev škode? Vam bo popravilo plačala zavarovalnica? Bi potrebovali tudi dobro avtokleparstvo Ljubljana, saj so poškodbe na karoseriji takšne, da jih bo lahko poravnal in popravil le izkušen klepar? Bo treba kakšen del karoserije, luč, steklo ali kaj drugega tudi zamenjati, zato iščete ponudnika, ki bo poskrbel tudi za to? Ali pa boste poleg kleparskih za popravilo poškodb potrebovali še ličarske storitve? Vse to na enem mestu dobite v AC Trobec.

avtokleparstvo Ljubljana - AC Trobec

Zavarovalnica in povrnitev škode

Avtokleparstvo Ljubljana lahko uredi tudi cenitev škode in prijavo škodnega primera zavarovalnic. To je za vas gotovo najbolj priročno, saj bodo za vse poskrbeli v AC Trobec, zato se vam ne bo treba še dodatno ukvarjati s tem in tratiti svojega dragocenega prostega časa, ki ga imate že tako ali tako premalo. Po cenitvi in prijavi škodnega primera pa bodo v AC Trobec poskrbeli še za popravilo, ki ga bo nato plačala zavarovalnica oziroma vam povrnila stroške zanj.

Ne le kleparske storitve

Avtokleparstvo Ljubljana pa vam ne nudi le kleparskih storitev, ampak tudi vse ostale servisne storitve, ki jih potrebuje vaše vozilo, da bo spet nared za vožnjo.

Tako vam poleg kleparskih storitev v svoji avtohiši nudijo tudi:

  • menjavo delov karoserije,
  • menjavo stekel,
  • menjavo ostalih delov vozila,
  • ličarske storitve,
  • vse ostale avto storitve in popravila.
avtokleparske storitve

Njihov moto je namreč, da je treba za vse v zvezi z vozilom poskrbeti na enem mestu ter tako, da ima stranka čim manj obveznosti in sitnosti. In tega mota se tudi držijo, zato na enem mestu nudijo prav vse, kar potrebujete za popravilo vašega vozila po nesreči, manjšem trku ali drugi poškodbi. Uredijo tudi vse v zvezi z zavarovalnico in povračilom škode, kar je še dodaten plus, tako da boste pri njih dobili res prvovrstno storitev.

Vse, kar morate narediti, je torej le to, da svoj avto čim prej pripeljete k njim! Pred tem se ne samo ne pozabite naročiti, saj s pomočjo naročanja lahko bolje razporedijo potek svojega dela ter s tem poskrbijo za to, da nobena stranka ne čaka preveč. Za naročanje lahko uporabite kar spletni obrazec, ki ga najdete na njihovi spletni strani ac-trobec.si.