Okrasite svoj dom z dekorativnimi nalepkami


Dekorativne nalepke. Trend, ki je osvojil domove po vsej Sloveniji. Gre za prav posebne nalepke, ki jih enostavno prilepite na stene vašega doma in mu tako vlijete življenje. Če si želiš tudi ti svojo nalepko, klikni tu.
Nalepke, ki popestrijo vsak dom so postala uspešnica, saj lahko z malo truda in denarja okrasimo naše stanovanje tako, da nam bodo zavidali vsi naši gostje. Nič ni hujšega kot stanovanje oziroma hiša brez kančka življenja v njej.

Belim zidovom brez okrasa so šteti dnevi. Tu so namreč prav posebne nalepke z odsevom oziroma majhna ogledala posebnih oblik, ki jih preprosto prilepimo na zid in ustvarjamo elegantne vzorce, ki so primerni za vsak dom.
Gre za enostavno in učinkovito rešitev za vse tiste, ki nimate volje po ustvarjanju lastnih okraskov za na steno. Zadovoljile bodo tudi tiste najbolj zahtevne stranke, ki imajo bolj prefinjen okus. Odsevne nalepke namreč dajo videz prestiža in elegance. Vsem tistim, ki pa imate radi, da vaš dom deluje bolj sproščeno in ima bolj naraven videz, pa svetujemo nakup 3D nalepk, ki pričarajo občutek narave v vašem domu. Izbirate lahko med vzorci metuljev in cvetlic vseh barv, oblik in velikosti.

Če torej niste največji ljubitelji slik in fotografij v okvirjih, ali pa platen na vaših stenah, vam svetujemo, da se odločite za stenske nalepke, ki bodo ravno tako popestrile vaš dom in zapolnile puste stene.
V ponudbi nalepk najdete tudi take z otroškimi otroci, tako da bodo tudi vaši najmlajši lahko prišli na svoj račun. Tako lahko na primer ustvarite zvezdnato nebo s svetlečimi nalepkami. Fluorescentne nalepke namreč čez dan vpijejo dovolj svetlobe, da lahko zvečer zasijejo v vsem svojem sijaju.

In to še ni vse. Ste naveličani dolgočasnih stenskih ur? Od sedaj naprej lahko imate nenavadno, barvito in posebno uro, ki jo niste videli še nikjer. Prihajajo v vseh možnih oblikah. Na voljo so tudi različni dodatki k uram, kot so na primer citati, foto okvirji, itd..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *