Slovenia Day Trips in najlepši izleti po Sloveniji


Ljubljana, Piran in Bled so zagotovo najbolj priljubljena slovenska mesta med turisti, saj so vse tri destinacije zelo slikovite in nudijo tisto nekaj več, zaradi česar jih turisti radi obiščejo. Seveda pa Slovenija ponuja še mnogo več od teh najbolj priljubljenih kotičkov, in če jih želite odkriti, obiščite https://www.slovenia-daytrip.si/ – spletno stran, kjer so na voljo informacije o različnih izletih po Sloveniji, pa tudi njeni bližnji okolici. Za vas ali vaše goste iz tujine lahko ekipa pripravi tudi izlet po Sloveniji ali njeni bližnji okolici, ki poteka v majhni skupini in popolnoma po vaših željah.

Zelena dežela s čudovito naravo

Poleg samih mest, ki so gotovo vredna obiska, turisti v Sloveniji najbolj občudujejo naravo. Že samo Blejsko jezero, ki ga obišče večina tujih gostov, navdušuje prav s tem, da je na sredini otok, zaradi česar je zagotovo nekaj posebnega. Prav tako je med turisti priljubljena Postojnska jama, ki jo radi obiščejo, še ena zanimiva naravna znamenitost, pa so Škocjanske jame, ki jih je prav tako vredno obiskati.

S pomočjo ekipe Slovenia Day Trips pa boste poleg znanih kotičkov Slovenije lahko odkrivali tudi tiste manj znane. Predvsem pa vam ponujajo možnost, da izlet prilagodite svojim željam in tempu, saj ta poteka v majhni skupini in je prilagojen tako, da gostje čim bolj uživajo. Ob tem so vam na voljo tudi vodiči, ki vam povejo kaj zanimivega o krajih, ki jih boste obiskali, vam svetujejo glede tega, kaj je vredno obiskati in kaj ne in tako dalje.

Slastna kulinarična ponudba Slovenije

Ekipa Slovenia Day Trips pa na izletih, ki jih organizirajo, poskrbi tudi za obisk lokalnih restavracij in tako gostom predstavi tudi slovensko kulinarično ponudbo. Gostje so nad njo običajno navdušeni, saj slovenska kulinarika ponuja veliko odličnih jedi. Poleg tega pa je seveda na voljo tudi izjemno vino, ki še pridoda k nepozabni izkušnji. Po lepem izletu v kakšnega od zanimivih kotičkov Slovenije, se takšno kulinarično razvajanje z vinsko spremljavo zagotovo prileže in poskrbi za to, da si gostje obisk Slovenije zapomnijo kot nekaj, kar je vredno doživeti.